skip to Main Content

It must be rare!

MEUBELS NAAR WENS

Het maken van houten meubels is ontstaan vanuit een hobby. Het is werkelijk genieten om van verschillende losse delen te komen tot een meubelstuk. In ons assortiment, zijn een aantal meubelstukken opgenomen, die zijn afgestemd op de trends van vandaag.

Maar wat nog mooier is, is het vervaardigen van een meubelstuk, dat volledig is afgestemd op de wens van jou, als klant. Daarom zouden wij het fantastisch vinden om samen met jou te kijken naar je wensen en de daarbij behorende mogelijkheden. Je kan denken aan houten kasten, tafels, krukjes, banken etc. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om materialen met elkaar te combineren. Bijvoorbeeld: hout en staal, hout en leer enz.

Laat je inspireren door foto’s/schetsen en neem contact met ons op om je ideeën uit te laten werken tot een mooi meubel waar je jarenlang plezier aan zal beleven.

Voordat wij leveren, sturen we gedetailleerde foto’s van het meubel. Op deze manier kan je controleren of het meubel daadwerkelijk geworden is zoals jij het je had voorgesteld.

Laat je vooral niet afschrikken door de gedachte, dat maatwerk kostbaar moet zijn en neem contact met ons op.

Back To Top